Ο experimental παραγωγός Thylacine, έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στο Piraeus Club Academy.
"In Thylacine’s hands the tracks stitch together to form a patchwork collage that uncovers unity in their terrains and in the humanity that fills them."
Loud & Quiet (UK)

Ο Thylacine ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός παραγωγός το 2012, προσφέροντας στο κοινό του μια δυνατή εκδοχή της ηλεκτρονικής μουσικής με οδηγό τις γυναικείες φωνές με τις οποίες έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια. Γνωστός για τους προοδευτικούς ήχους του, ο ταλαντούχος παραγωγός συνθέτει εμπνεόμενος από τα ταξίδια του. Καθένα από τα άλμπουμ του είναι απόρροια των συναντήσεων και των ανακαλύψεων του κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Στόχος του είναι να συνδυάσει τη μουσική με την εικόνα και να αποτελέσει οδηγό για την πλοήγηση του ακροατή στο μουσικό του κόσμο μέσα από αυτό το ηχητικό ταξίδι.. 

Links:
 
Special guests: il:lo 
 
Οι Γάλλοι παραγωγοί Dejan Dejado και Andreas Schütz αποδεικνύουν ότι δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Συναντήθηκαν στην Πράγα το 2010 και δύο χρόνια αργότερα δημιούργησαν το δυναμικό ηλεκτρονικό σχήμα il:lo. Ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως, ανταλλάσσοντας ιδέες από δύο διαφορετικά μέρη, το il:lo ενσαρκώνει ένα στυλ yin και yang. Οι ίδιοι περιγράφουν το il:lo ως «δύσκολο να συλληφθεί ή να κρατηθεί μόνιμα, έχοντας φτερά». Αυτή η έννοια υπογραμμίζει την τάση τους για μεταβαλλόμενες διαθέσεις και την ικανότητα να κινούνται μεταξύ downtempo, electronica και deep house. Οι επιρροές τους είναι τόσο ευρείες όσο και η μουσική τους, αναφέροντας ότι το IDM των 90s, το trip hop, ακόμα και το drum & bass παίζουν ρόλο στις συνθέσεις τους. Η μουσική των il:lo είναι μια πρόσκληση για να αφεθείς.
 
 
Venue:
Piraeus Club Academy
105 Piraeus Ave. & Vitonos
Athens, 118 54
Τ.: +30 210 3458898
 
Σημεία προπώλησης:
Public, Καταστήματα Nova
Viva Spot Τεχνόπολης