Οι Waterboys έχουν ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό. Φέτος φέρνουν για πρώτη φορά τη μελωδικότητα και τον λυρισμό τους στο Ηρώδειο. Οι Waterboys δημιουργήθηκαν στο Εδιμβούργο το 1983 από τον Σκοτσέζο μουσικό Μάικ Σκοτ, και η ιστορία τους είναι συνυφασμένη με τη μουσική πορεία του Σκοτ, ο οποίος είναι και η ψυχή του συγκροτήματος. Με αφετηρία το rock ’n’ roll, ο πρώιμος ήχος τους χαρακτηρίζεται από επικές, μεγαλόπνοες συνθέσεις (ο όρος «big music» φτιάχτηκε γι’ αυτούς). Το 1985 κυκλοφορεί το «The Whole of the Moon», που έμελλε να γίνει το τραγούδι-έμβλημα για την μπάντα αλλά και να διασκευαστεί από μια στρατιά καλλιτεχνών, από τον Prince και τους U2 ως τους Killers και τον Rod Steward. Ο Σκοτ, λάτρης των λαϊκών μύθων και θρύλων, οδήγησε τους Waterboys παράλληλα με την “μεγάλη μουσική” και σε πιο folk δρόμους, εμπνεόμενος από την κέλτικη παράδοση, αλλά και την Ελληνική μυθολογία με αγαπημένη του μορφή τον Πάνα. Από το 1983 έως σήμερα οι Waterboys έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 15 άλμπουμ, χωρίς να πάψουν ποτέ να εξελίσσονται.

Οι Waterboys εμφανίζονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023.

 

22 Ιουνίου, Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ώρα 21:00

Tickets: viva.gr

Με ταχεις ρυθμούς εξαντλούνται τα εισιτήρια γαι το πολυαναμενομενο λαιβ του Wax Tailor μεθαύριο στο Arch. Η ηχητική πολυρυθμια συναντιέται με το πνεύμα της πρωτοπορίας και τους ηλεκτρονικό Trip hop και jazz πειραματισμους της προλιφικης δεκαετίας του ’90.
 
Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτή η μουσική μαζί με μια παραστατικη δεινότητα στην διάρκεια της ζωντανής εμπειρίας, υπόσχεται αν μη τι άλλο, ένα ταυτόχρονα σωματικο και εγκεφαλικό/πνευματικό ταξίδι σε δύο ημέρες από τώρα. Ο ίδιος δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ για αυτή τη μουσική συνάντηση με ένα κοινό θερμό και μεσογειακό, ικανό πολλές φορές να διαιστανθει αυτό το αγγιγμα σώματος και ψυχής, μέσα σε κάθε νότα και ενέργεια που εκείνη απελευθερωνει.

WAX TAILOR (FR) LIVE IN ATHENS
SATURDAY 17 JUNE
ARCH CLUB – LIVE STAGE

Opening Acts:

RSN
TRANSPARENT MAN

Τόπος: Arch Club – Live Stage (ΕΧ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ), Ελασιδών 6, Γκάζι.

Τιμές εισιτηρίων:
Early bird: 15€
Phase 1: 18€
Phase 2: 20€
Door (walk in): 25€

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

 

Οι OS MUTANTES ζωντανά στην Αθήνα
24 Ιουνίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

raouzaios-photos

Γράφει ο Γιάννης Ραουζαίος

Tο ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο tropicalia κίνημα της Βραζιλίας, όπου συμμετείχαν καταπληκτικά συγκροτήματα όπως οι Os Mutantes που το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στις 24 Ιουνίου στον πολύ όμορφο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραια -η συναυλία του French 79 πριν ένα μήνα περίπου ήταν απλώς υπέροχη! – ήταν η σύνδεση της ψυχεδελικής Αντί-κουλτούρας (counter Culture) με τις λαϊκές και παραδοσιακές μουσικές που χαρακτηριζουν το πολύχρωμο και πολυδιάστατο βραζιλιάνικο μουσικό τοπίο. Επίσης τα πολιτικά χαρακτηριστικα με μια προσέγγιση ελευθεριακη ως στασης ζωής αλλά και προσανατολισμενης σε έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης για τους από τα κάτω, έκανε αυτό το ρεύμα να έχει και ισχυρό πολιτικο κοινωνικό αντίκτυπο στην εποχή και στην περιοχή.

 

Οι ηχοι του, όπως και άλλων καλλιτεχνών εκείνης της περιόδου σαν του Gilberto Gil αλλα επισης, ιδιαιτέρως, σε περιπτώσεις σαν των Os Mutantes που αναφερομαστε εδώ, συνδυάζουν τη διεύρυνση της συνείδησης και την αίσθηση ενός προοδευτικου μέλλοντος που δεν θα ναι όμως μονάχα τεχνολογικό τέτοιο αλλά και πολιτικά εξισωτικο – ένας φάρος ελευθερίας, αγάπης και αλληλοβοηθειας! Αυτές οι ιδιαίτεροτητες πορρω απέχοντας από τις extropian αναλύσεις μια δυστοπικης αθανασίας και μιας απελευθέρωσης από το σώμα ώστε να καταδυναστευθει ο άλλος μέσα από αναλγητες ελίτ που πρώτα από όλα θα έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελιξεις, είναι εκείνες που κάνουν αυτή την μουσική και πολιτιστική κουλτούρα τόσο γοητευτική, τόσο αισιόδοξη και τοσο σύγχρονη. Ικανή να διαπραγματευθει μέσα από τις νότες, τους στίχους και τη θεατρικότητα της Performance, τη διασύνδεση με εσωτερικά τοπία που το βλέμμα μας μετά, στηριζόμενος σε αυτά, θα μας καθοδηγεί προς τη θέαση της Ομορφιάς και μιας γαλήνιας ενατενισης μιας ανθρωπότητας συνδεδεμένης με τον οίκο της εντός της φύσης, μακριά από τα κελευσματα του απανθρωπισμου και της διάλυσης του βίου στην αλλοτριωση του από το αληθές και στην εξαφάνιση του μέσα σε μια κατατονικη μελαγχολία.

Οι Os Mutantes ήξεραν και ξέρουν να ενώνουν τη μουσική και τα κελευσματα του ωραίου, όπως διαχεονται σε αυτήν, με την δημιουργία μιας πνευματικής κοινότητας με το κοινό τους. Μιας τέτοιας που εάν στην περίπτωση της μοναχικής ακρόασης μιας εγγραφής, απόκαλύπτεται σε κάποιο βαθμό, στην περίπτωση της λαιβ εμπειριας, ξέρει πως να υπερβαίνει το ατομικό και να γίνεται συλλογική.

Σύνδεσμοι:
Facebook – www.facebook.com/osmutantes/
Instagram – www.instagram.com/osmutantesbanda/
YouTube – www.music.youtube.com/channel/UCs2f3CbQaKctne90X5DUIkA

 

Χώρος:
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου
Πειραιάς, 185 35
Τηλ: 210 4143310

 

Ο πρωτοπόρος Γερμανός μουσικοσυνθέτης, από τους πιο περιζήτητους εφευρέτες ήχου της σύγχρονης μουσικής σκηνής, Nils Frahm έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού για να δώσει τη συναυλία της χρονιάς!

Σύνδεσμοι:
 
Προπώληση Εισιτηρίων: 
Δίκτυο viva:
Τηλεφωνικά: 11876
 
Σημεία Προπώλησης:
Public // Nova stores // Viva Spot Τεχνόπολης
 
Χώρος:
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Διονυσίου Αρεοπαγίτου
105 55, Αθήνα Τηλ: 210 3241807 

Mε 40χρονια ιστορίας μπροστά τους, η μπάντα που επηρέασε όσο λίγες άλλες, την εξέλιξη της αμερικανικής σκηνής στις δεκαετίες του 80 αλλά ακόμη περισσότερο του 90, γιορτάζει φέτος και το live της στην Αθήνα το φετινό Καλοκαίρι θα είναι μονάχα μια αφορμή για να ξετυλίξει τον κολασμένο συστρεφόμενο σκληρό ήχο, που τόσο πολύ τους έχει χαρακτηρίσει.

 

Το Rock and Roll αν πέτυχε να έχει ένα τόσο ισχυρό ξέσπασμα παγκόσμια, στην εποχή της δεύτερης νιότης του στη δεκαετία του 90 με group σαν τους Nirvana, Mudhoney ή τους Τοοl, χρωστάει ένα μεγάλο μέρος των ηχητικών πειραματισμών του σε μπάντες όπως οι Μelvins.

Enter Events & TMR Entertainment present: DUB PISTOLS (UK)
Σάββατο 20 Μαΐου

ARCH Club – Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Opening Act: BABO KORO

After Party:

ARIES (BORN ON ROAD/ UK)
FLECK
BASS DELIGHT
SGT.ROOKIE
MC YINKA (on the mic)

Εισιτήρια:
Early Bird: 15€ (συμπεριλαμβάνει το after party)
Pre-sale: 18€ (συμπεριλαμβάνει το after party)
Ταμείο: 20€ (συμπεριλαμβάνει το after party)
After party ticket: 8€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Οι Dub Pistols ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts του πλανήτη, θα βρεθούν το Σάββατο 20 Μαΐου στο Arch για να προσφέρουν ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live. Οι αξεπέραστοι αυτοί dub πιστολάδες έρχονται, έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια, για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει!

Το κλίμα θα προετοιμάσουν οι Babo Koro μπλέκοντας ιδανικά τη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και τις πολυφωνίες με την αίσθηση του swing, τη τσιγγάνικη περιπλάνηση και τη λαϊκή απλότητα και θα μας παρασύρουν σε ένα εκρηκτικό ταξίδι γεμάτο χορευτική διάθεση και μουσικές εναλλαγές που ακροβατούν μεταξύ γλεντιού και συναυλίας. Μετά τους Babo Κoro ετοιμαστείτε για το αχαλίνωτο Dub Pistols μείγμα από reggae, ska, punk, hip-hop, breaks, beats και drum ‘n’ bass, ένα υπερθέαμα γεμάτο dub σεισμικές δονήσεις εκρηκτικά χάλκινα, επικά ντραμς και μπάσα.

Στις αποσκευές τους φέρνουν το ολόφρεσκο νέο album τους με τίτλο “Frontline” [2023] που αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι οι Dub Pistols είναι πραγματικοί δάσκαλοι της τέχνης τους. Το album αποπνέει μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα αναπηδά ανάμεσα σε κλασικούς ρυθμούς raga με το “That’s No Lie”, σε πιο σκοτεινά κομμάτια που κρύβουν μια αισθητική “Ghost Town”, όπως το single “Moving On” και σε νοσταλγικά κομμάτια από τις ηδονιστικές μέρες των Dub Pistols με το “Soundboy Killa”. Συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως οι Ragga Twins, Natty Campbell, Freestylers και Cheshire Cat. Χωρίς καμία αμφιβολία ο δίσκος εκπέμπει σε όλα τα μήκη και πλάτη Dub Pistols. Φυσικά σκοπεύουν να τιμήσουν στο live τον Terry Hall, εμβληματικό frontman των Specials, με διασκευές πάνω σε κομμάτια του. Επίσης, θα ακούσουμε τη διασκευή τους στο θεμελιώδες “Blue Monday” των New Order που κυκλοφόρησε το 2021. Θα προσφέρουν απλόχερα, όπως πολύ καλά ξέρουν, ένα εκρηκτικό live act αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια από τις καλύτερες μπάντες αυτού του είδους!

Μετά το τέλος της εμφάνισης των Dub Pistols θα ακολουθήσει after party με τον καλύτερο Jungle Dj παγκοσμίως Aries και τους Fleck, Bass Delight, SGT. Rookie και MC Yinka. Το after Party ξεκινά στις 00:00 για όσους θέλουν να έρθουν μετά τη συναυλία με εισιτήριο 8€.

Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει την 25η επέτειό τους, ο Barry Ashworth εξηγεί πως το “Frontline” είναι μια αναφορά στο 1981 και στην οδό Railton του Brixton, όπου ξεκίνησαν οι ταραχές με φόντο την τότε οικονομική ύφεση, τον ρατσισμό και μια γενική αντιπάθεια για το κατεστημένο και την οικονομική του πολιτική. Υπήρξε τέτοια η φτώχεια που έζησε ο κόσμος εκείνη την εποχή, που νιώθει ο Ashworth ότι είναι το ίδιο επίκαιρο σήμερα με την κρίση του κόστους ζωής, τη λιτότητα και τις εθνικές απεργίες παντού.

Η διαβόητη μπάντα των μουσικών pistoleros επιστρέφει έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια στο Arch το Σάββατο 20 Μαΐου για να σπείρει τον πανικό μ’ ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις και με ένα ολοκαίνουργιο album με το θέμα της άγριας Δύσης να διατρέχει τις φλέβες του. Έρχονται με saloon διάθεση και πιο απρόβλεπτοι από ποτέ σαν ένα κράμα latin συμμορίας φυλακής και τεκίλα swiggers σε spaghetti western, που γυρίζεται όμως σε rodeo! Θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του Seanie Tee, θα σας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επί σκηνής προσφέροντας ένα εκρηκτικό show.

Ο experimental παραγωγός Thylacine, έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στο Piraeus Club Academy.
"In Thylacine’s hands the tracks stitch together to form a patchwork collage that uncovers unity in their terrains and in the humanity that fills them."
Loud & Quiet (UK)

Ο Thylacine ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός παραγωγός το 2012, προσφέροντας στο κοινό του μια δυνατή εκδοχή της ηλεκτρονικής μουσικής με οδηγό τις γυναικείες φωνές με τις οποίες έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια. Γνωστός για τους προοδευτικούς ήχους του, ο ταλαντούχος παραγωγός συνθέτει εμπνεόμενος από τα ταξίδια του. Καθένα από τα άλμπουμ του είναι απόρροια των συναντήσεων και των ανακαλύψεων του κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Στόχος του είναι να συνδυάσει τη μουσική με την εικόνα και να αποτελέσει οδηγό για την πλοήγηση του ακροατή στο μουσικό του κόσμο μέσα από αυτό το ηχητικό ταξίδι.. 

Links:
 
Special guests: il:lo 
 
Οι Γάλλοι παραγωγοί Dejan Dejado και Andreas Schütz αποδεικνύουν ότι δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Συναντήθηκαν στην Πράγα το 2010 και δύο χρόνια αργότερα δημιούργησαν το δυναμικό ηλεκτρονικό σχήμα il:lo. Ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως, ανταλλάσσοντας ιδέες από δύο διαφορετικά μέρη, το il:lo ενσαρκώνει ένα στυλ yin και yang. Οι ίδιοι περιγράφουν το il:lo ως «δύσκολο να συλληφθεί ή να κρατηθεί μόνιμα, έχοντας φτερά». Αυτή η έννοια υπογραμμίζει την τάση τους για μεταβαλλόμενες διαθέσεις και την ικανότητα να κινούνται μεταξύ downtempo, electronica και deep house. Οι επιρροές τους είναι τόσο ευρείες όσο και η μουσική τους, αναφέροντας ότι το IDM των 90s, το trip hop, ακόμα και το drum & bass παίζουν ρόλο στις συνθέσεις τους. Η μουσική των il:lo είναι μια πρόσκληση για να αφεθείς.
 
 
Venue:
Piraeus Club Academy
105 Piraeus Ave. & Vitonos
Athens, 118 54
Τ.: +30 210 3458898
 
Σημεία προπώλησης:
Public, Καταστήματα Nova
Viva Spot Τεχνόπολης  
Ο Γάλλος παραγωγός FRENCH 79, από τους πιο ταλαντούχους  καλλιτέχνες στο χώρο της electro pop σκηνής, έρχεται στην Αθήνα και  υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν, στις 15 Μαΐου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 
 
Ο Γάλλος «μαέστρος» του synthwave ρυθμού, French 79 ή αλλιώς Simon Henner, έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής.  Έρχεται από τη Μασσαλία και έχει ήδη τους κριτικούς και το κοινό με το μέρος του, ενώ οι συνεργασίες του με τους Husbands, Nasser και Kid Francescoli τον έχουν ήδη καθιερώσει. Η άνοδός του στο μουσικό στερέωμα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, όταν κυκλοφόρησε, το 2014, το σινγκλ «Between the Buttons» και έκτοτε απέκτησε διεθνή αναγνώριση και καταξίωση.
 
Το μουσικό του ταλέντο του λάμπει πραγματικά στις ζωντανές του εμφανίσεις, εκλεπτυσμένες και γεμάτες πάθος, κατορθώνοντας πάντα να ενθουσιάζει το κοινό του, ενώ η αισθητική φαίνεται να διαδραματίζει κι αυτή κυρίαρχο ρόλο. Το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Teenagers» είναι ένα άλμπουμ στο οποίο κυριαρχούν τα αναλογικά συνθεσάιζερ και αποκαλύπτει μια πολύ πιο προσωπική και φιλόδοξη πλευρά του Simon Henner. 
Links:
Website – www.french79music.com/
 
Venue:
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου
Πειραιάς 
185 35
Τηλ: 210 4143310
 
Σημεία προπώλησης:
Public, Καταστήματα Nova
Viva Spot Τεχνόπολης 

Ανταπόκριση

γράφει ο Γιάννης Ραουζαίος

Mε 40χρονια ιστορίας μπροστά τους ,η μπάντα που επηρέασε όσο λίγες άλλες ,την εξέλιξη της αμερικανικής σκηνής στις δεκαετίες του 80 αλλά ακόμη περισσότερο του 90, γιορτάζει φέτος και το live της στην Αθήνα το φετινό Καλοκαίρι θα είναι μονάχα μια αφορμή για να ξετυλίξει τον κολασμένο συστρεφόμενο σκληρό ήχο , που τόσο πολύ τους έχει χαρακτηρίσει. Το Rock and Roll αν πέτυχε να έχει ένα τόσο ισχυρό ξέσπασμα παγκόσμια ,στην εποχή της δεύτερης νιότης του στη δεκαετία του 90 με group σαν τους Nirvana, Mudhoney ή τους Τοοl, χρωστάει ένα μεγάλο μέρος των ηχητικών πειραματισμων του σε μπάντες όπως οι Μelvins.

Photo Credits: Η φωτογραφία των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι της Ρενέ Ρεβάχ (Renee Revah).

Madrugada live in Athens

  • Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022
  • Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), Αθήνα
  • Special Guest: Ane Brune
  • Opening Act: Αmanda Tenfjord
Η Σκανδιναβία στα καλύτερά της!
 
Μουσική, μια γεφυροποιός δύναμη! Όλες αυτές τις δεκαετίες, ένα φωτεινό μουσικό ουράνιο τόξο ενώνει την Ελλάδα με τη Νορβηγία, ένα τόξο λαμπερό, υπέροχα σαγηνευτικό, παντοτινά ανθεκτικό σαν τη μυθική γέφυρα «Bifröst», που – σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία – είναι αυτή που συνδέει τη Γη με την Asgard, το μυθικό βασίλειο των θεών, που βρίσκεται στη μέση του κόσμου, ψηλά στον ουρανό.
Οι Madrugada, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, θα φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.
 
«Madrugada και Ελλάδα, ένα είδος ερωτικής σχέσης…» («Madrugada and Greece, it’s kind of a love affair…»), ομολόγησε ο front man του συγκροτήματος Sivert Høyem μετά τις ανεπανάληπτες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα την άνοιξη του 2019. Και αυτήν την ακατάλυτη σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, που τους ακολουθεί με πάθος όλα τα χρόνια της διαδρομής τους, θα επιβεβαιώσουν ξανά το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.
 
Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, αυτός ο ιδιαίτερα εμβληματικός χώρος – σύμβολο που δεν κουβαλά μόνο ένα βαρύ ιστορικό φορτίο που παραπέμπει ευθέως στην κλασική ελληνική αρχαιότητα αλλά εκφράζει και την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας, μιας χώρας που εντάσσεται δυναμικά στον διεθνή καμβά του 21ου αιώνα. Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο – το μοναδικό μαρμάρινο σε όλον τον κόσμο – στην υπερεκατονταετή ιστορία του, δεν έχει φιλοξενήσει μόνο τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα όπως το Rock in Athens, τις συναυλίες του Χοσέ Καρέρας και των REM αλλά και την πρόσφατη επίδειξη μόδας του οίκου Dior.
 
Εδώ λοιπόν, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα!

Photo: Knut Aaserud

Tickets Update
Mετά από την επικαιροποίηση του αποτυπώματος των δομικών και τεχνικών στοιχείων της παραγωγής για την τελική διαθέσιμη έκταση της αρένας του Σταδίου, από την 1η Σεπτεμβρίου διατίθεται προς πώληση ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, ως εξής:
 
  • Golden Arena (Standing): 85 ευρώ
  • Γενική είσοδος Αrena (standing): 55 ευρώ
 

Τα εισιτήρια των κερκίδων συνεχίζουν να πωλούνται ως εξής:

  • Vip A και VIP B: 85 ευρώ
  • Κερκίδες γενική είσοδος: 42 ευρώ
 
Οι πόρτες ανοίγουν/ Doors Open: 18:30