Atlantic City

4 out of 5 stars (4 / 5)

Έτος: 1980

Διάρκεια: 104′

Σκηνοθεσία: Λουί Μαλ

Παίζουν: Μπαρτ Λάνκαστερ, Σούζαν Σάραντον, Μισέλ Πικολί

Σύνοψη

Η Sally Matthews είναι μια νεαρή σερβιτόρα που δουλεύει στο καζίνο της Atlantic City. Ονειρεύεται να γίνει γκρουπιέρισα και να δουλεύει στο Μόντε Κάρλο, ένα όνειρο που την ενθαρρύνει να υλοποιήσει ο Joseph, ο οποίος είναι από τη Γαλλία. 

Μία μέρα θα εμφανιστούν μπροστά της ο εν διαστάσει σύζυγός της και η έγκυος αδελφή της με σκοπό να πουλήσουν ναρκωτικά που έχουν κλέψει. Η Sally είναι έξαλλη με τους δυο τους, όμως ο Dave θα γνωριστεί με τον Lou, έναν πρώην γκάγκστερ, και θα τον πείσει να πουλήσει εκείνος τα ναρκωτικά.

Trailer
Το μαγαζάκι της κεντρικής οδού

4 out of 5 stars (4 / 5)

Έτος: 1965

Διάρκεια: 128′

Σκηνοθεσία: Γίαν Καντάρ

Παίζουν: Γιόζεφ Κρόνερ, Ίντα Καμίνσκα

Σύνοψη

Ένα κάποτε ήσυχο χωριό καταλαμβάνεται από τους ναζί. Οι δημόσιες γελοιοποιήσεις και οι απελάσεις ξεκινούν και οι κάτοικοι του χωριού έρχονται αντιμέτωποι με αδυσώπητα διλήμματα που φτάνουν στο μεδούλι του νοήματος της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας. 

Trailer
Επίσημη Συμμετοχή

3 out of 5 stars (3 / 5)

Έτος: 2021

Διάρκεια: 115′

Σκηνοθεσία: Γκαστόν Ντιπαρτ, Μαριάνο Κον

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Όσκαρ Μαρτίνες

Σύνοψη

Ένας δισεκατομμυριούχος αποφασίζει παρορμητικά να γίνει ο παραγωγός μιας εμβληματικής ταινίας και απαιτεί να έχει τους καλύτερους συντελεστές. Καταρχάς προσλαμβάνεται η αναγνωρισμένη σκηνοθέτις Lola Cuevas για να ηγηθεί του φιλόδοξου εγχειρήματος. Έπειτα το all-star cast ολοκληρώνουν δυο κορυφαίοι ηθοποιοί με μεγάλα ταλέντα και ακόμα μεγαλύτερα «εγώ» : ο καρδιοκατακτητής από το Hollywood Félix Rivero και ο ριζοσπαστικός θεατρικός πρωταγωνιστής Iván Torres. Και οι δύο είναι θρύλοι αλλά όχι ακριβώς οι καλύτεροι φίλοι. Μέσα από μια σειρά εκκεντρικές δοκιμασίες που θέτει η Lola , θα πρέπει ο Félix kai o Iván να αντιμετωπίσουν όχι μόνο ο ένας τον άλλο, αλλά και την ίδια τους την φήμη. Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει όταν τελικά η κάμερα θα ξεκινήσει αν γράφει;

Trailer
Bullet Train

3 out of 5 stars (3 / 5)

Έτος: 2022

Διάρκεια: 126′

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Παίζουν: Μπράντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Σάντρα Μπούλοκ

Σύνοψη

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.
Από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2, David Leitch, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Trailer
Διακοπές με την οικογένεια

2 out of 5 stars (2 / 5)

Σύνοψη

 Ένας άντρας (Τζόι Κόι) επιστρέφει σπίτι για μια πασχαλινή γιορτή μαζί με την οικογένεια του, σε μια ταινία βασισμένη στις προσωπικές εμπειρίες του Τζόι Κόι από την stand-up κωμωδία.

Trailer