• Παρασκευή 25 Ιανουαρίου
  • Doors 20:30 – Starts 21:00
  • AN CLUB, Σολωμού 17-19, Εξάρχεια
  • Τιμή εισητηρίου: 6 ευρώ

What a Catch Music Fest Αt AN CLUB

Dr. Awkward & The Screws, Mad John the Wise, Honeybadger, Dead Planet

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έρχεται το πρώτο What a Catch Music Fest, με 70’s rock, punk, indie και garage διάθεση!

Οι Dr. Awkward & The Screws, Mad John the Wise, Honeybadger και Dead Planet θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί, στην σκηνή του An, όπου θα μας πορώσουν σε μια βραδιά που θέλει να τιμήσει τις νεοσύστατες μπάντες της εγχώριας σκηνής!

Dr. Awkward and the Screws

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Οι Dr. Awkward & The Screws αποτελούν μια ελληνική μπάντα που κινείται σε 70’s rock και heavy blues μουσικά μονοπάτια. Τον Ιανουάριο του 2017 ολοκληρώθηκε το πρώτο τους ομώνυμο EP και έγινε και η πρώτη επίσημη επαγγελματική τους κίνηση. Με αργά, σταθερά, και κραταιά βήματα έχουν ήδη παίξει στο “Gyftopoulou Street fest” μαζί με τους: Vodka Juniors, Wherswilder, 7 odds, και τους Overjoyed. Και επιπλέον σε μια ιδιαίτερα τιμητική εμφάνιση στο “Κύτταρο” ως support μπάντα των Imperial State Electric – του θρυλικού Nicke Andersson. Στίς αρχές του 2019 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους full length album με τίτλο ” Gettin’ out of Style “

 

Mad John the Wise

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Ο Τρελό-Γιάννης ο Σοφός, μοιάζει να υπαγορεύει riffs και μελωδίες, εξαντλώντας όλη του τη σοφία, στο ακομπλεξάριστα προοδευτικό κουαρτέτο από την Αθήνα, που δεν διστάζει να ρίξει στην ίδια μαρμίτα, το διπλοκιθαριστικό (sic) Βρετανικό ροκ των Thin Lizzy, τον πολυσυλλεκτικό progμεταλλικό χαρακτήρα των Mastodon και το ανεβαστικό punk rock των Bad Religion και ανακατεύοντάς τα να φέρει στο τραπέζι μία φρέσκια αντίληψη του τι θα πει heavy rock. Το παρθενικό πλήρους διαρκείας πόνημα των Mad John The Wise, ονόματι “Voyager”, “ζέχνει” ποιότητα και προσωπικότητα και αποπνέει έναν χαρακτήρα σίγουρο, κατασταλαγμένο και μία ορμή ασυγκράτητη και χειμαρρώδη. Stoner, metal, folk, punk… Όποιο κι αν είναι το σκληρό μουσικό σας ναρκωτικό, οι Mad John The Wise είναι εδώ για να σας το προσφέρουν!

 

Honeybadger The Band

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Οι Honeybadger πρωτοβρέθηκαν μαζί το Νοέμβρη του 2014. Άλλοι γνωστοί και άλλοι φίλοι μουσικά και κοινωνικά, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντηση είναι μία. Rock n roll!

 

Dead Planet

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Οι Dead Planet ξεκίνησαν ως μαθητική μπάντα το 2015. Με αφορμή τη συγγραφή ενός κομματιού τους, το Roads Made Of Stone, η μπάντα ξεκίνησε τις εντατικές πρόβες για συνεχή συγγραφή νέων κομματιών.
Οι πρώτες live τους εμφανίσεις έλαβαν χώρο σε διάφορες συναυλίες αλληλεγγύης που πραγματοποιούνταν ανεξάρτητα σε σχολεία ή σε μικρές τοπικές σκηνές από μαθητές.Στη συνέχεια πραγματοποίησαν εμφανίσεις σε μαγαζιά στην Αθήνα για ένα διάστημα κοντά ενός χρόνου, μέχρι που η μπάντα μπήκε σε ένα μεγάλο hiatus μετά την αποχώρηση του πρώτου της drummer. Μετά από σκληρή δουλειά σε πρόβες και μετά από μια νέα ηχογράφηση τεσσάρων κομματιών τους, στο The Music House Studio, που αποτελούν το νέο τους EP, οι Dead Planet πραγματοποιούν εμφανίσεις σε μαγαζιά της Αθήνας.