• 19 &20 Νοεμβρίου
  • Ώρα: 21:30
  • Tiki Bar Athens, Φαλήρου 15 , Μακρυγιάννη
  • Τιμή εισητηρίου: 12 Ευρώ
  • Προπώληση: www.viva.gr

Steve Wynn και Chris Cacavas στο Tiki

Το Tiki Bar φιλοξενεί και πάλι τον Steve Wynn, αυτή τη φορά μαζί με τον Chris Cacavas για δύο βράδια στις 19 και 20 Νοεμβρίου. 

Κυρίαρχη μορφή της αμερικανικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, ανεξάντλητος συνθέτης, πολίτης του κόσμου. Από τα eighties και τις μέρες των θρυλικών Dream Syndicate μέχρι και σήμερα, ο Steve Wynn δεν σταματά να γράφει μουσική και να δηλώνει παρών, ακούραστος και στις συνεργασίες του με άλλους μουσικούς (με μέλη των R.E.M., των Green On Red και πολλούς άλλους).

Ο … “δικός μας” Steve (μετά από τόσες επισκέψεις μπορούμε πλέον να τον αποκαλούμε έτσι) επισκέπτεται ξανά την Αθήνα, για δυο σούπερ βραδιές στο οικείο περιβάλλον του Tiki Bar, και όλα εκείνα τα τραγούδια που έχουν καθορίσει την σχεδόν 30χρονη καριέρα του. Και αυτήν τη φορά φέρνει μαζί του έναν συνοδοιπόρο από τα eighties, τον εμβληματικό Καλιφορνέζο Chris Cacavas, που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο δυνατές σελίδες στο saga της αμερικάνα. Μαζί οι δυό τους λοιπόν, για 2 live από αυτά που σου φτιάχνουν το μήνα (μερικές φορές και ολόκληρο το χρόνο).

Μετά τις συναυλίες στο Tiki ακολουθούν dj set-έκπληξη,
από τους δυο τους!