A Heading

OCEAN WISDOM
opening act ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ
warm up Gosei 


 

Σημεία προπώλησηςviva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)
Τα συλλεκτικά hard copy εισιτήρια της προπώλησης των 15 ευρώ μέχρι να εξαντληθούν θα τα βρείτε στα παρακάτω σημεία: Tramp, Ministry Of Concrete, Jackals Tattoo, Superfly Cafe, Doctor ( Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι)


Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ προπώληση, 18 ευρώ ταμείο


 

Gagarin, March 03, 2018

Ocean Wisdom

Το βαρύ, πλέον πυροβολικό της High Focus ο Ocean Wisdom θα είναι κοντά μας στη καλύτερη φάση της καριέρας του! Όλοι ξέραμε ότι πρόκειται για ένα από τους πιο ταλαντούχους mc’s στο πλανήτη ο οποίος με τη πρώτη δισκογραφική δουλειά του το 2016 κατάφερε να έχει το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς με flows που σπάνια ακούμε πια αλλά και παραγωγές που η μια ήταν καλύτερη και πιο φρέσκια από την άλλη.
Αρχές του 2018 και ξεπεράσε κάθε προσδοκία αφού φαίνεται να συνεχίζει ακάθεκτος στους ίδιους ρυθμούς και με δυο πολύ δυνατές δόσεις απο το πολυαναμενόμενο καινούργιο του αλμπουμ Wizville να είναι φωτιά!!
Έφτασε να ξεπεράσει σε ταχύτητα λέξεων τον Eminem και το Rap God με το κομμάτι Walkin το οποίο κατάφερε να μπεί στο ελληνικό τοπ 10 iTunes charts!

O γεννημένος στο Brighton με ρίζες απά Τζαμάικα έρχεται για να θέσει το πήχη του λυρισμού ψηλά και να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις!

Λόγος Τιμής

Τα παιδιά που δεν πουλάνε τους δικούς τους και θέλουν να ακούει κάποιος περήφανα ραπ!
Δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι παραπάνω όταν υπάρχει η αγάπη και ο σεβασμός σε αυτό που κάνουν και ο κόσμος τους είναι δεμένος μαζί τους όσο λίγοι στο χώρο! Από τα λίγα παιδιά που στην ηλικία τους σέβονται πραγματικά αυτή τη κουλτούρα και το δείχνουν με την στιχουργική αγάπη που αγκαλιάζει τις όμορφες μουσικές τους!
Tα Μέλη τους: Ελεύθερο Πνεύμα (mc), Κοράκι (mc), Χιπχοπαθής (mc), Sativa(beatmaker,dj), Tokesick (beatmaker).
Το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ”Γι αυτό μιλάμε”.
Το 2014 ήρθε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο ”Οξυγόνο” και το 2016 το Ep με τίτλο ”Περίεργα Παιδιά”. Ενεργοί στις συναυλίες από το 2013 δίνοντας πάντα το παρόν και σε ενέργειες αλληλεγγύης και εμφανίσεις φιλανθρωπικού σκοπού. Αν μη τι άλλο μια μπάντα που το 2018 για κάποιους θεωρείτε παράδειγμα από θέμα ήχου στίχου χαρακτήρα και αξιοπρέπειας! Ακόμα και όσοι δεν έχει τύχει να τους γνωρίζετε έτοιμαστειτε να τους μάθετε μέσα από ένα πραγματικά “ΑΛΗΘΙΝΟ” ραπ σετ, από αυτά που λείπουν στις μέρες μας!

Gosei

Ο Gosei ξεκίνησε να δημιουργεί δικούς του ήχους το 2008. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως Corona VIrus, Technical Flerts, Slogan, Bret , Snik, Mente Fuerte, Above the Hood κ.α.
Ώντας μέλος των Technical Flerts και της Black Bandana o Gosei δημιουργεί και τις μουσικές ενορχηστρώσεις της Athens Hood Boycott.
Πλέον παίρνει τη σκυτάλη και αναλαμβάνει το warm up για το μεγαλύτερo ονόμα της High Focus που δεν είναι άλλος από τον Ocean Wisdom! 

Πηγή: http://www.gagarin205.gr/ocean-wisdom/

Leave a Reply