• Σάββατο 20 Οκτωβρίου
  • Ώρα: 21:00
  • Six D.O.G.S.
  • Τιμή εισητηρίου: 5 ευρώ

LOUD (Living On Universal Denial)

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου οι Living On Universal Denial (L.O.U.D.) ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του six d.o.g.s για την πρώτη παρουσίαση του καινούργιου τους υλικού στην Αθήνα, λίγο μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου τους single και την εμφάνισή τους στο γνωστό Camden Rocks Presents του Λονδίνου. Μαζί τους εμφανίζονται οι CoreTheBand.

Oι Living Οn Universal Denial είναι μια νέα παρουσία στον χώρο του αγγλόφωνου Indie Rock/Alternative Pop-Rock, με επιρροές απο μπάντες όπως οι Kings of Leon, The Killers, Coldplay, κλπ, με πολλά live τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το πρώτο τους single ‘We Get Away’ έχει την υπογραφή του Θοδωρή Ζευκιλή (Tango with Lions, Planet of Zeus, κ.α.) στην παραγωγή και κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία, ‘The Sound of Everything’ (GAD, DUSK, Echo Train, Monsieur Minimal, κλπ).

Οι CoreTheBand είναι ένα πολυβραβευμένο alt-pop/rock σχήμα απο τα Χανιά. Η μουσική τους έχει αναπαραχθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις στα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας, καθώς και στο ITV της Αγγλίας. Ιδρύθηκαν το 2012 και πειραματίστηκαν μουσικά μέχρι το 2015, όταν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ep με τίτλο “40% Vol.”. Την ίδια χρονιά κατέκτησαν την 4η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό GBOB στην Νορβηγία και απο τότε η πορεία τους έχει υπάρξει μόνο ανοδική. Έχουν πραγματοποιήσει τέσσερις περιοδείες στην Ελλάδα, μια στην Ευρώπη και δύο στην Αγγλία. To 2017 κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους Ep και το 2018 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους, με τίτλο «I (DON’T) KNOW».