Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, λωρίδες και νύχτα

  • 13/12/18
  • Ώρα: 21:00
  • Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
  • Τιμή εισητηρίου: Προπώληση 12 ευρώ, Ταμείο 15 ευρώ
  • Προπώληση: viva.gr

Fontaines D.C., s̶i̶s̶t̶e̶r̶, The Man & His Failures

Fontaines D.C. | s̶i̶s̶t̶e̶r̶

The Man & His Failures

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

Οι Fontaines D.C. έρχονται από την «Μαύρη λίμνη», αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη Dubhlind ή αλλιώς Δουβλίνο, με 3 singles στο ενεργητικό τους, και με το τέταρτο να βρίσκεται προ των πυλών με ημερομηνία κυκλοφορίας την 9η Νοέμβρη, προάγγελο του full length LP τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Ήδη υπέγραψαν με την Partisan Records (Black Angels, Idles, Lumerians κ.α) και έχουν παρουσιάσει τραγούδια όπως τα Boys in the better land και Hurricane laughter, άρα το μέλλον προμηνύεται αισιόδοξα «σκοτεινό» για τους ιρλανδούς post rockers. Το παρόν τους θα το αφήσουν στην Αθήνα και στη Death Disco, μια πόλη και ένα χώρο που ξέρουν καλά να αγκαλιάζουν ό,τι νέο και πολλά υποσχόμενο υπάρχει στη σύγχρονη post punk σκηνή.

Μπορεί δημιουργοί όπως ο Mark E. Smith (The Fall) να μην βρίσκονται πια ανάμεσά μας, φρόντισαν όμως να αφήσουν πίσω τους την έμπνευση από τα στενά της πόλης στους επόμενους, οι οποίοι διεκδικούν το μέλλον δυναμικά.

Μια τέτοια μπάντα είναι οι Fontaines D.C. τους οποίους αναμένουμε με ενθουσιασμό για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στη Death Disco.