Το μωρό μεγάλωσε και τα δώρα που έμοιαζε να κουβαλάει τα μοιράζει τώρα απλόχερα σε θαυμαστές και φίλους. H Angelina Jordan κατέπληξε τους πάντες σε ηλικία μόλις επτά ετών, όταν τραγούδησε το “Gloomy Sunday” σαν την Billy Holiday την ίδια στο “Norway’s got talent” και από τότε δεν έπαψε να αφήνει άφωνους μυημένους και μη με τις διασκευές της αλλά και με τα πρωτότυπα τραγούδια της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ένα πιτσιρίκι με γλυκιά φατσούλα και μεγάλο ταλέντο δεν αποτελεί τίποτα το καινοφανές. Όχι πως είναι λίγο, απλά το έχουμε ξαναδεί. Η Angelina Jordan όμως είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Δεν είναι που κέρδισε τον τελικό, με το Summertime, δεν είναι η εκτέλεση του Fly me to the moon που μπορεί να στείλει άνθρωπο στη στρατόσφαιρα κι ακόμα παραπέρα, είναι ο μοναδικός τρόπος που αυτό το παιδί οικειοποιείται, κάνει δικό της το κομμάτι που ερμηνεύει και μεταδίδει ρίγη συγκίνησης με τη φωνή του. 

Όπως είναι φυσικό η Angelina Jordan έχει φανατικούς θαυμαστές στη Νορβηγία και εμφανίζεται τακτικά σε τοπικά φεστιβάλ και συναυλίες. Έχει αποκτήσει όμως και ένα ολοένα αυξανόμενο διεθνές κοινό, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο America’s got talent: The champions το 2020, όπου έκανε την εισοδό της με μια επική εκτέλεση του Bohemian Rhapsody των Queen.

Τον Νοέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τον τίτλο “Million Miles”που έγινε δεκτό με διθυράμβους: “Ευχαριστούμε A.J. που δίνεις ζωή στους στίχους”, “Είμαι 66 χρονών, μεγάλωσα με αυτήν την υπέροχη μουσική των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70, και έρχεται η  Angelina Jordan και με κάνει πάλι να κλαίω” είναι μερικά από τα σχόλια.

Νοσταλγοί μιας χαμένης νεότητας; Προφήτες μιας νέας δύναμης που θα μας συναρπάσει; Οι φανατικοί οπαδοί, οι μαγεμένοι θαυμαστές της Angelina Jordan επιμένουν: αυτό το παιδί, δεν είναι για να το προσπεράσεις. Και όπου να’ναι δεν θα είναι πια παιδί. Τα καλύτερα έρχονται. Να τα περιμένεις από την Angelina Jordan.